Camping Friesland

U zoekt een camping in Friesland? Vier uw vakantie op familiecamping De Wite Burch. U verblijft op een prachtige locatie met alle gemakken voor handen.

Camping Gaasterland

Kamperen in Friesland betekent kamperen in een water-, natuur- én cultuurrijke omgeving. Gaasterland vertegenwoordigt vrijwel al het moois dat Friesland te bieden heeft. Onze camping is gelegen op een fraaie locatie omringd door bossen, uitgestrekte landschappen, de Friese meren en natuurlijk het prachtige IJsselmeer. Combineer uw verblijf met een heerlijk dagje strand, winkelen in een karakteristieke elfstedenstad of een bezoek aan één van de vele musea die Friesland rijk is. Of u nu ontspanning of juist actie zoekt, cultuur of natuur, familiecamping De Wite Burch heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie

 

Heerlijk recreëren voor de kleintjes

Onze camping is een echte familiecamping. Op ons park vindt u dan ook vele faciliteiten om het uw kinderen helemaal naar wens te maken. Geitjes aaien en pony rijden op onze mini-kinderboerderij, piraat of prinses spelen in ons indoor speelparadijs of hutten bouwen in ons speelbos. Op camping De Wite Burch kan het allemaal! In de schoolvakanties is er tevens een professioneel animatieteam aanwezig met een uitdagend programma voor jonge kinderen, oude kinderen en óók voor volwassenen.

 

Comfortabel kamperen

Op onze camping kampeert u in uw eigen tent of caravan op een ruimte campingplaats van 100 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van 16 ampère elektra, water, tv, riolering, parkeerplaats en WiFi (tegen betaling). En u kunt gebruik maken van onze moderne en verzorgde sanitaire voorzieningen. Gaat u liever voor kamperen met wat extra comfort? Dan kunt u bij ons ook verblijven in een chalet, stacaravan of trekkershut. Bekijk ons aanbod op onze pagina Accommodaties.

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter