Aanbod occassions

Zoekt u een prachtige chalet of stacaravan op Recreatiepark de Wite Burch? Op deze pagina staat het actuele aanbod.

Overdracht
Voordat u een caravan op locatie (definitief) koopt dient u een afspraak te maken voor kennismaking. Dit vindt plaats bij de receptie en kan van maandag tot en met zaterdag. Bij aankoop van een stacaravan of chalet op ons park zijn overdrachtskosten aan verbonden.

Wij ontmoeten graag recreanten die willen genieten van de rust en ruimte op het park en in de prachtige omgeving. Het park heeft geen aanbod beschikbaar voor beleggers en verhuurorganisaties.

Is uw interesse gewekt? Neem voor meer informatie contact op met Wite Burch via info@witeburch.nl of bel naar 0514 - 58 13 82.

Europa stacaravan 9.00m x 3.10m

Prachtige stacaravan (bj. 2012) met gezellige woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Gelegen op beschut perceel met terras en luxe tuinschuur. Verkoop inclusief inventaris.

Vraagprijs : € 12500,- inclusief stageld seizoen 2018
Perceel     : Q-28a

Nordstar 9.00m x 3.10m

Keurig onderhouden stacaravan met gezellige woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Gelegen op mooi perceel met terras en luxe tuinschuur. Verkoop inclusief inventaris.

Vraagprijs : VERKOCHT
Perceel     : K-075

Stacaravan Santana 9.00m x 3.00m

Nette stacaravan te koop met twee slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer. Gelegen mooi perceel langs de rand van de camping.

Vraagprijs : VERKOCHT
Perceel:    : O-15

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter