Escape Room The Holiday

Vakantie, jullie hebben het vakantiehuis de Houtsnip gehuurd. Op de website werd een luxe huis beloofd met een ruime woonkamer met comfortabele slaapkamer, met super deluxe faciliteiten. Eenmaal aangekomen bij het huis, blijkt hier niets van waar te zijn, het is een oud krot van een huisje.

Kortom, je bent genept en je wilt zo snel mogelijk weg. Wanneer je jouw beklag doet bij de eigenaar is hij niet bepaald blij, en komt hij verhaal halen. Binnen een uur is hij bij je om je op wat voor manier dan ook op andere gedachten te brengen. Uiteraard wil jij hier niet op wachten en wil je zo snel mogelijk weg. Maar om te kunnen ontsnappen heb je wel de code van de uitgang nodig. 

De Escape Room is een indringende en unieke ervaring die je samen met je collega’s, vrienden, familie en kennissen beleeft. Een wereld vol verborgen raadsels, bijzondere technische uitdagingen en creatieve oplossingen.

Geheimhouding
Het plezier van de Escape Room blijft behouden wanneer je je ervaringen deelt, maar niet de geheimen verteld worden. Beschouw jezelf daarom tot geheimhouding verplicht!

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: juli 2018
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Naar de Escape Room

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter