Vakantiepark Friesland

Je zoekt een vakantiepark in Friesland? Geniet van rust, ruimte en natuur óf maak er een heerlijk actieve vakantie van! Bij vakantiepark De Wite Burch zijn alle ingrediënten aanwezig voor de vakantie van je dromen.

Ons Vakantiepark

Bij De Wite Burch, Vakantiepark Friesland, doen wij er alles aan om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Ons vakantiepark is een écht familiepark, voor jong en oud is volop vertier. Je overnacht bij ons in één van onze comfortabele en verzorgde accommodaties. Wij bieden plek voor groepen tot en met 18 personen, dus je kunt hier zelfs met je hele familie vakantie vieren. Op ons vakantiepark vind je onder andere een indoor speelparadijs, mini-kinderboerderij en een horeca gelegenheid. In de schoolvakanties bieden wij een uitdagend animatieprogramma aan voor alle leeftijden.

 

Van rustzoekers tot actieve vakantiegangers

Wat Friesland - en in het bijzonder Gaasterland - zo speciaal maakt is het veelzijdige karakter. De rustzoeker geniet van de prachtige natuur, maakt wandelingen door de sfeervolle bossen of trekt zich terug op een afgelegen plek in de groene weiden. De actieve vakantieganger trekt er op uit met zijn fiets, gaat surfen op het IJsselmeer of vaart met een bootje of kano over de Friese meren. En de cultuurliefhebber wandelt door de prachtige karakteristieke dorpjes en steden, bezoekt één van de vele musea of proeft typische Friese lekkernijen. Kortom, in Friesland vindt echt iedereen de vakantie van zijn dromen.

 

Comfortabel overnachten

Wil je overnachten op ons Vakantiepark Friesland? Dan kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter