Je ’tweede huis’ op ons sfeervolle park

Veel gasten ervaren de rust op het park als zeer aangenaam. Er is een toenemende vraag naar ongestoord recreëren in de natuur waarbij de moderne voorzieningen van thuis worden meegenomen naar de camping. Wite Burch speelt in op deze behoefte met moderne nutsvoorzieningen: 16A elektra, water, tv, riolering en een propaangasnetwerk op het hele terrein. Op het park is WiFi-internet aanwezig waardoor je verbinding houdt met de buitenwereld, maar alleen als je dat wenst natuurlijk.

Momenteel zijn er geen percelen beschikbaar voor een stacaravan of chalet. Informeer geheel vrijblijvend naar de voorwaarden.

Je eigen chalet of stacaravan

Verblijf

Het park is het gehele jaar toegankelijk, overnachten is toegestaan van 15 maart tot 31 oktober. Er worden uitsluitend percelen en occasions aangeboden voor eigen (particulier) gebruik.

Geïnteresseerd in een vaste staplaats?

Wil je graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Wite Burch? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0514 58 13 82), maak gebruik van het contactformulier of kom langs! We laten je graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien!

Chalets en stacaravans te koop

Ben je klaar om jouw droom accommodatie op Recreatiepark de Wite Burch te vinden? Zoek je een prachtige chalet of stacaravan? Op deze pagina staat het actuele aanbod.

Voordat je de beslissing neemt om een permanente plek te maken voor jouw stacaravan of chalet, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Bij de aankoop van een stacaravan of chalet op ons park worden er overdrachtskosten in rekening gebracht aan de verkoper van het object.

Kom langs en laat je betoveren door de serene rust en de adembenemende omgeving van ons park! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met Wite Burch via info@witeburch.nl of bel ons op
0514 – 58 13 82 voor meer informatie.

Chalet Marquise

Prachtig nieuw chalet van bouwjaar 2023 (11.00 x 3.80m) met dubbel glas,
CV-installatie, op een ruime plek. Geniet van de lichte woonkamer,
L-keuken, 2 slaapkamers (4-persoons) en een badkamer.

Vraagprijs : €43.950,- excl. tuinaanleg.
Perceel : O-7

Chalet Te Koop Camping Wite Burch