De Avonturij: één groot avontuur!

De Avonturij
De Avonturij
De Avonturij
De Avonturij
De Avonturij
De Avonturij

De Avonturij

De Avonturij is geheel overdekt, maar je waant je in een bos. Alles is zo echt… Ben jij Tarzan, een piraat of de Lion King? Of misschien een prinses op de vlucht of Indiana Jones? In de Avonturij kun je alles tegelijk zijn.

Veilige toestellen

De speeltoestellen dagen uit tot ontdekken en avonturen te beleven. Naast dat kinderen van 1 tot en met 12 jaar er hun energie kwijt kunnen en worden uitgedaagd, zorgt de Avonturij ook voor een leerzaam element. Zo kunnen kinderen samen met Flip en Saartje op een speelse manier Friesland en de natuur ontdekken. De klim- en klautertoestellen voldoen allemaal aan de strenge veiligheidseisen. De kinderen kunnen veilig spelen, want ook aan een valondergrond is gedacht.

Horeca De Burcht

Ouders kunnen hun kroost nauwlettend in de gaten houden vanaf het terras onder het genot van een hapje en een drankje. Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, kunt u gerust een krantje of spannend boek lezen… Heerlijk toch? De Avonturij fungeert niet als buitenschoolse opvang, hieruit volgt dat het alleen laten spelen van de kinderen niet is toegestaan.

Huisregels Avonturij
Naar de Avonturij

Voor de kinderen is er van alles te beleven: binnen en buiten. Eindeloos veel speelplezier!