De Avonturij: het overdekte speelparadijs

De Avonturij
De Avonturij
De Avonturij
Lekker spelen in de Avonturij
De Avonturij
De Avonturij

Beleef het avontuur

Binnen de muren van Speelpaviljoen de Avonturij ontvouwt zich een betoverend landschap. Hier kunnen kinderen indoor klimmen en klauteren. Of je nu door de bomen zwiert als Tarzan, op schattenjacht gaat als een dappere piraat, ontsnapt als een avontuurlijke prinses of mysteries ontrafelt als Indiana Jones. Klaar om je innerlijke ontdekkingsreiziger, jungleheld of sprookjesfiguur te omarmen?

Spelen en leren in veiligheid

De uitdagende speeltoestellen zijn ontworpen voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Naast dat kinderen hun energie kwijt kunnen zorgt de Avonturij ook voor een leerzaam element. Samen met Flip en Saartje ontdekken ze spelenderwijs de wonderen van Friesland en de natuur. De klim- en klautertoestellen voldoen allemaal aan de strenge veiligheidseisen. De kinderen kunnen veilig spelen, want ook aan een valondergrond is gedacht. 

Geniet bij horeca De Burcht

Terwijl de jonge avonturiers de wereld van de Avonturij verkennen, kunnen ouders vanaf het terras ontspannen toekijken met iets lekkers binnen handbereik. Neem de tijd voor een goed boek of een gezellig gesprek, wetende dat de kinderen in een veilige en stimulerende omgeving spelen. Let wel, de Avonturij is een wonderlijke speelplek, maar het alleen laten spelen van de kinderen is niet toegestaan; samen genieten staat voorop.

Duurzaamheid

De Avonturij zit vol duurzame oplossingen. Van zonnepanelen die de Avonturij, De Burcht en de campingwinkel voeden, tot een unieke speelvloer gemaakt van gerecyclede Nike-schoenen. Met het eco-dak wordt isolatie verbeterd, terwijl regenwater de toiletten spoelt. Elk detail draagt bij aan een groenere toekomst.

Social media

Voor de kinderen is er van alles te beleven: binnen en buiten. Eindeloos veel speelplezier!