Ideaal voor groepen

Op ons vakantiepark in Friesland hebben we drie naast elkaar gelegen, uiterst comfortabele chalets, geschikt voor 18 personen.
Een grotere groep? Ontdek dan onze prachtige schuurwoningen en vakantielodges, ook naast elkaar gelegen, geschikt voor maar liefst 50 personen. Voor de avonturiers bieden we ook kampeergelegenheid direct naast de lodges. Van gezamenlijke diners onder een feestelijke partytent tot intieme momenten in onze sfeervolle horecagelegenheid. Wij zorgen voor een onvergetelijke setting.


Voor een groepsaccommodatie aanbod op maat kun je contact met ons opnemen.

Vakantielodge Mera / Rosare

Accommodaties voor groepen nabij IJsselmeer

Laat je verrassen door de talloze activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Zuidwest Friesland. Dineer aan de oevers van het majestueuze IJsselmeer, verken het weelderige Rijsterbos, of dompel je onder in de rijke geschiedenis van de regio in een van de vele Friese musea. Ons park biedt een scala aan vermaak, met activiteiten en faciliteiten die aan al je wensen voldoen. Verken de omgeving per fiets, waarbij wij de fiets en de route kunnen verzorgen, of huur een sloep voor een ontspannen rondvaart over De Friese Meren. ’s Avonds kun je genieten van een smakelijk patatje in ons restaurant De Burcht. Alles wat je nodig hebt, vind je bij ons op het vakantiepark óf in de nabije natuur.

Speciale extra’s voor groepen

Bij De Wite Burch gaan we graag een stapje verder om jouw groepsverblijf onvergetelijk te maken. Van een warme welkomstborrel tot een bruisend avondprogramma, wij staan klaar om jouw verblijf tot in de puntjes te verzorgen. Bespreek je wensen met ons en wij creëren een uniek arrangement op maat, speciaal voor jouw groep.

Kom samen en creëer herinneringen in het hart van Gaasterland, bij Recreatiepark De Wite Burch.

Algemene informatie accommodatie

  • Week: van vrijdag 16.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur.
  • Weekend: van vrijdag 16.00 uur t/m maandag 10.00 uur.
  • Midweek: van maandag 16.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur.
  • Voor speciale perioden gelden andere aankomst- en vertrekdagen.

Aankomst dagelijks vanaf 16.00 uur. Vertrek vóór 10.00 uur. De woning wordt bij vertrek gecontroleerd.

Bij een verblijf van twee weken bedraagt de korting 10%. Getoonde afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.