Receptie De Wite Burch

Openingstijden receptie winterperiode

In de periode 1 november 2023 t/m 15 maart 2024 is de receptie geopend op zaterdag en zondag van 13.00 – 16.00 uur.* Op doordeweekse dagen kunnen we je op afspraak ook ontvangen.

Op vrijdag 10 maart 2024 heten we je weer van harte welkom! Natuurlijk zijn wij in de sluitingsperiode telefonisch of per e-mail te bereiken.
*m.u.v. de feestdagen 25, 26 en 31 december en 1 januari. 

Bezoekers van harte welkom, maar voorkom overlast

Bezoekers worden niet met eigen auto toegelaten op het park, zij dienen hun auto te parkeren op het parkeerterrein. Zijn er grote spullen die afgeleverd moeten worden, dan kun je dat met eigen auto regelen op het parkeerterrein voor de entree van het park. Of je parkeert je eigen auto op het parkeerterrein zodat je gast met de auto het park op kan. Zo voorkomen we overlast van geparkeerde auto’s en frustraties bij je medegasten.

Rij voorzichtig!

Wij vragen bestuurders van motorvoertuigen hun snelheid op het park aan te passen aan de omstandigheden. Rij dus voorzichtig in het belang van jezelf en je medegasten waaronder de op het park spelende jonge kinderen. Spreek zo nodig een ander (vriendelijk) aan op zijn/haar snelheid.

Parkreglement

Graag vragen wij je aandacht voor ons parkreglement. Lees je het nog eens door? Het parkreglement vind je op onze voorwaarden pagina.

Toegang door derden

Komt een bedrijf spullen bij je afleveren of repareren; laat het ons tijdig weten. Indien wij niet op de hoogte zijn gesteld kunnen wij de leverancier geen toegang verlenen of een sleutel meegeven.

Pakketdiensten mogen je pakketten afleveren bij de receptie. Voor in ontvangst genomen pakketten aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Inrichting perceel

Bij de receptie is informatie verkrijgbaar over de inrichting van uw perceel, bestrating, beplanting en berging. Wil je wijzigingen aanbrengen? Nadat wij toestemming hebben gegeven kun je aan de slag.

Noodgevallen

Helaas hebben wij ook dit seizoen een ambulance op het park nodig gehad. Vergeet nooit na 112 gebeld te hebben ook ons op de receptie in te lichten (T: 0514 58 13 82). Zo kunnen we de hulpdienst goed opvangen en alles zo snel mogelijk laten verlopen. Dit in ieders belang!

Indien er een storing in de elektrische installatie, water of rioolleiding is opgetreden, kun je dit melden. Meldingen die na 21.00 uur worden ingediend, worden na 09.00 uur daaropvolgend in behandeling genomen.

Verkoop stacaravan

Wens je te verkopen; laat het ons weten, zodat wij je stacaravan op de website kunnen plaatsen. Tevens is informatie over de verkoopprocedure te verkrijgen bij de receptie.

Gaasterland biedt frisse lucht, sfeervolle bossen, groene weiden en veel recreatiewater.