Je 'tweede huis' op ons sfeervolle park

Wite Burch biedt huurkavels aan op een keurig verzorgd park dat met zijn natuurlijke glooiing en gevarieerde beplanting een aantrekkelijke locatie is voor je chalet of stacaravan. De kavels variëren in oppervlakte van 150 m2 tot 400 m2 en zijn recentelijk sterk opgewaardeerd. Hier beleef je het moderne leven in een prachtige, natuurlijke omgeving!

Veel gasten ervaren de rust op het park als zeer aangenaam. Er is een toenemende vraag naar ongestoord recreëren in de natuur waarbij de moderne voorzieningen van thuis worden meegenomen naar de camping. Wite Burch speelt in op deze behoefte met moderne nutsvoorzieningen: 16A elektra, water, tv, riolering en een propaangasnetwerk op het hele terrein. Op het park is WiFi-internet aanwezig waardoor je verbinding houdt met de buitenwereld, maar alleen als je dat wenst natuurlijk.

Momenteel zijn er geen percelen beschikbaar voor een stacaravan of chalet. Informeer geheel vrijblijvend naar de voorwaarden.

Verblijf
Het park is het gehele jaar toegankelijk, overnachten is toegestaan van 15 maart tot 31 oktober. Er worden uitsluitend percelen en occasions aangeboden voor eigen (particulier) gebruik.

Geïnteresseerd in een vaste staplaats?
Wil je graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Wite Burch? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0514 58 13 82), maak gebruik van het contactformulier of kom langs! We laten je graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien!

Verhuizen van uw stacaravan of chalet naar Wite Burch
Je hebt reeds een stacaravan of chalet maar kan of wil niet op je huidige perceel blijven? Wij hebben ruime ervaring in het verhuizen van stacaravans en chalets en kunnen je hierin goed begeleiden. Ben je op zoek naar een nieuwe staplaats neem dan gerust telefonisch contact op (tel. 0514 58 13 82). We bekijken graag met je welke mogelijkheden er zijn.

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter