Tips en extra informatie

Het zomerseizoen 2019 zit er alweer op en we kijken met veel genoegen terug op een geslaagd en gezellig camping seizoen! Tijdens de komende wintermaanden wordt er weer flink gesnoeid en gerenoveerd op het park, houd daarom deze website en onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Openingstijden receptie winterperiode
In de periode 1 november 2019 t/m 15 maart 2020 is de receptie geopend op zaterdag en zondag van 13.00 - 16.00 uur.* Op doordeweekse dagen kunnen we u op afspraak ook ontvangen.

Op vrijdag 13 maart 2020 heten we u weer van harte welkom! Natuurlijk zijn wij in de sluitingsperiode telefonisch of per e-mail te bereiken.
*m.u.v. de feestdagen 25, 26 en 31 december en 1 januari. 

Bezoekers van harte welkom, maar voorkom overlast
Bezoekers worden niet met eigen auto toegelaten op het park, zij dienen hun auto te parkeren op het parkeerterrein. Zijn er grote spullen die afgeleverd moeten worden, dan kunt u dat met eigen auto regelen op het parkeerterrein voor de entree van het park. Of u parkeert uw eigen auto op het parkeerterrein zodat uw gast met de auto het park op kan. Zo voorkomen we overlast van geparkeerde auto’s en frustraties bij uw medegasten.

Rij voorzichtig!
Wij vragen bestuurders van motorvoertuigen hun snelheid op het park aan te passen aan de omstandigheden. Rij dus voorzichtig in het belang van uzelf en uw medegasten waaronder de op het park spelende jonge kinderen. Spreek zo nodig een ander (vriendelijk) aan op zijn/haar snelheid.

Parkreglement
Graag vragen wij uw aandacht voor ons parkreglement. Leest u het nog eens door? Het parkreglement vindt u op onze voorwaarden pagina

Toegang door derden
Komt een bedrijf spullen bij u afleveren of repareren; laat het ons tijdig weten. Indien wij niet op de hoogte zijn gesteld kunnen wij de leverancier geen toegang verlenen of een sleutel meegeven.

Pakketdiensten mogen uw pakketten afleveren bij de receptie. Voor in ontvangst genomen pakketten aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Inrichting perceel
Bij de receptie is informatie verkrijgbaar over de inrichting van uw perceel, bestrating, beplanting en berging. Wilt u wijzigingen aanbrengen? Nadat wij u toestemming hebben gegeven kunt u aan de slag.

Noodgevallen
Helaas hebben wij ook dit seizoen een ambulance op het park nodig gehad. Vergeet nooit na 112 gebeld te hebben ook ons op de receptie in te lichten (tel. 0514 58 13 82. Na sluitingstijd absoluut en direct ons noodnummer bellen: 06-30 22 49 92). Zo kunnen we de hulpdienst goed opvangen en alles zo snel mogelijk laten verlopen. Dit in ieders belang!

Indien er een storing in de elektrische installatie, water of rioolleiding is opgetreden, kunt u dit melden. Meldingen die na 21.00 uur worden ingediend, worden na 09.00 uur daaropvolgend in behandeling genomen.

Verkoop stacaravan
Wenst u te verkopen; laat het ons weten zodat wij uw stacaravan op de website kunnen plaatsen. Tevens is informatie over de verkoopprocedure te verkrijgen bij de receptie.
 

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter