Tips en extra informatie

Het zomerseizoen 2022 zit er alweer op en we kijken met veel genoegen terug op een geslaagd en gezellig camping seizoen! Tijdens de komende wintermaanden wordt er weer flink gesnoeid en gerenoveerd op het park, houd daarom deze website en onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Openingstijden receptie winterperiode
In de periode 1 november 2022 t/m 15 maart 2023 is de receptie geopend op zaterdag en zondag van 13.00 - 16.00 uur.* Op doordeweekse dagen kunnen we je op afspraak ook ontvangen.

Op vrijdag 10 maart 2023 heten we je weer van harte welkom! Natuurlijk zijn wij in de sluitingsperiode telefonisch of per e-mail te bereiken.
*m.u.v. de feestdagen 25, 26 en 31 december en 1 januari. 

Bezoekers van harte welkom, maar voorkom overlast
Bezoekers worden niet met eigen auto toegelaten op het park, zij dienen hun auto te parkeren op het parkeerterrein. Zijn er grote spullen die afgeleverd moeten worden, dan kun je dat met eigen auto regelen op het parkeerterrein voor de entree van het park. Of je parkeert je eigen auto op het parkeerterrein zodat je gast met de auto het park op kan. Zo voorkomen we overlast van geparkeerde auto’s en frustraties bij je medegasten.

Rij voorzichtig!
Wij vragen bestuurders van motorvoertuigen hun snelheid op het park aan te passen aan de omstandigheden. Rij dus voorzichtig in het belang van jezelf en je medegasten waaronder de op het park spelende jonge kinderen. Spreek zo nodig een ander (vriendelijk) aan op zijn/haar snelheid.

Parkreglement
Graag vragen wij je aandacht voor ons parkreglement. Lees je het nog eens door? Het parkreglement vind je op onze voorwaarden pagina

Toegang door derden
Komt een bedrijf spullen bij je afleveren of repareren; laat het ons tijdig weten. Indien wij niet op de hoogte zijn gesteld kunnen wij de leverancier geen toegang verlenen of een sleutel meegeven.

Pakketdiensten mogen je pakketten afleveren bij de receptie. Voor in ontvangst genomen pakketten aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Inrichting perceel
Bij de receptie is informatie verkrijgbaar over de inrichting van uw perceel, bestrating, beplanting en berging. Wil je wijzigingen aanbrengen? Nadat wij toestemming hebben gegeven kun je aan de slag.

Noodgevallen
Helaas hebben wij ook dit seizoen een ambulance op het park nodig gehad. Vergeet nooit na 112 gebeld te hebben ook ons op de receptie in te lichten (tel. 0514 58 13 82. Zo kunnen we de hulpdienst goed opvangen en alles zo snel mogelijk laten verlopen. Dit in ieders belang!

Indien er een storing in de elektrische installatie, water of rioolleiding is opgetreden, kun je dit melden. Meldingen die na 21.00 uur worden ingediend, worden na 09.00 uur daaropvolgend in behandeling genomen.

Verkoop stacaravan
Wens je te verkopen; laat het ons weten zodat wij je stacaravan op de website kunnen plaatsen. Tevens is informatie over de verkoopprocedure te verkrijgen bij de receptie.
 

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter