Vakantie Gaasterland

Gaasterland biedt schone lucht, sfeervolle bossen, groene weiden en veel recreatiewater. Het glooiende landschap met zijn oude bossen blijft fascineren. De prachtigste natuurgebieden worden afgewisseld met weidse vergezichten bij het IJsselmeer. In de gezellige dorpjes geniet je van de gemoedelijke sfeer en de hartelijkheid van de mensen. Dé plek om je vakantie door te brengen.

Lees verder

Beleef Gaasterland

Gaasterland is een prachtige regio die beslist een fijne indruk nalaat. Het natuurschoon en de sfeervolle dorpjes ontdek je met de fiets of te voet. De Wite Burch is centraal gelegen tussen de Friese Meren, de Morra, de Fluessen, de Gaasterlandse bossen én het IJsselmeer.

Lees verder

Ontdek Gaasterland

Friesland heeft een rijke cultuur die het ontdekken meer dan waard is. Vanuit de Wite Burch heb je een goede gelegenheid om de Friese elfsteden stadjes Sloten, Stavoren en Hindeloopen te bezoeken. Daarnaast bezoek je het Jopie Huisman museum, ontdekt je wie het vrouwtje van Stavoren was en begrijp je waarom de slag bij Warns nog steeds belangrijk is voor veel Friezen.

Lees verder

Proef Gaasterland

In de omgeving van De Wite Burch zijn er verschillende mogelijkheden voor ontspanning en het nuttigen van een culinaire maaltijd of een snelle hap!

Lees verder

Volg Gaasterland

In Gaasterland valt altijd wat te beleven! Kijk op de site van de VVV voor een actueel overzicht van alles wat er in de buurt is te doen.

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter