Kamperen Friesland

Je wilt kamperen in Friesland? Dankzij de unieke ligging van familiecamping De Wite Burch geniet je hier van het mooie, glooiende landschap in combinatie met bos en water. Een omgeving die nooit verveelt.

Kamperen in Gaasterland

Sfeervolle bossen, weidse vergezichten, recreatiewater en heel veel Friese cultuur, dat is kamperen in Gaasterland in een notendop. Gaasterland is Friesland in het klein. Als je kampeert op ons recreatiepark dan ben je omgeven door alle elementen die Friesland zo bijzonder maken. Het IJsselmeer, de Friese meren, het Rijsterbos, de Friese elfsteden stadjes Sloten, Stavoren en Hindeloopen, ze zijn allen te voet of met de fiets eenvoudig te bereiken. En dat is slechts het topje van de ijsberg, want er is hier nog veel meer te ontdekken en beleven. Laat je verrassen door de veelzijdigheid.

 

Kort of lang verblijf

In Friesland is het heerlijk recreëren, hét kamperen van deze tijd! De echte natuur- en kampeerliefhebbers vinden op onze mooie familiecamping in Gaasterland een fijne plek om hun eigen tent(en) op te zetten of hun tourcaravan te plaatsen. Voor een enkele nacht, een week of langer. Voor een lang verblijf hebben wij aantrekkelijke kampeerarrangementen opgesteld. Wil je met vaste regelmaat kamperen op onze camping, dan is een seizoensplaats voor jou ook een interessante optie.

Kort verblijfKampeerarrangementenSeizoenplaats

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter