Recreatiepark Friesland

Je zoekt een recreatiepark in Friesland? Geniet van een heerlijke vakantie in één van onze chalets of op onze familiecamping. Bij Recreatiepark de Wite Burch is altijd wat te beleven!

Ons Recreatiepark

Op Recreatiepark de Wite Burch maken wij je vakantie graag zo leuk en compleet mogelijk. Dit doen wij door een verzorgd verblijf aan te bieden met vele extra's. Ons park is een écht familiepark en daarom voelt iedereen zich hier thuis. Van de kleintjes tot aan de opa's en oma's, voor iedereen is wat leuks te beleven. In de nabije omgeving, maar ook op het park. Op onze pagina Faciliteiten vind je alle voorzieningen die op ons park aanwezig zijn, zoals een mini-kinderboerderij, een indoor speelparadijs en een horeca gelegenheid. In de schoolvakanties is er tevens een professioneel animatieteam aanwezig met een uitdagend programma voor jonge kinderen, oude kinderen en óók voor volwassenen.

 

Het mooiste stukje van Friesland

Wat ons recreatiepark nog meer zo bijzonder maakt, is de prachtige ligging in het mooiste stukje van Friesland: Gaasterland. Ons park in het pittoreske Bakhuizen is omringd door sfeervolle bossen, groene weiden en veel recreatiewater. Op slechts twee kilometer afstand vind je het IJsselmeer en ook verschillende Friese Elfstedenstadjes zijn op fiets- of loopafstand. De bijzondere combinatie van land- en waterrecreatie trekt het hele jaar door vele toeristen voor een onvergetelijke vakantie. Wandelen, fietsen, terrasjes pakken of heerlijk op het strand liggen? Het is allemaal mogelijk in de omgeving van ons recreatiepark in Friesland.

 

Kies je verblijf

Bij Recreatiepark De Wite Burch heb je de keuze om te overnachten in één van onze chalets of in je eigen tent, caravan of camper op onze familiecamping. Kies je favoriete verblijf:

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter