Disclaimer
Accommodaties
Inspiratie Top 30
Skegrace,with,traditional,friesian,sailing,ships,named,skutsjes,on,the
Wite Burch Rosare
De Wite Burch5 (1)
Huisdieren De Wite Burch
Dewiteburch9

Mooiste vakantiepark in Friesland

In het prachtige Gaasterland

Te midden in een uniek stukje natuur en landschap in Friesland vind je vakantiepark De Wite Burch. Het heuvelachtige landschap van Gaasterland, met zijn eeuwenoude bossen, blijft fascineren. Gaasterland is als het ware Friesland in het klein. In de pittoreske dorpjes geniet je van de warme sfeer en de vriendelijkheid van de mensen. Gaasterland is dé plek voor een geslaagde vakantie!

IJsselmeer vakantiepark

De bosrijke natuurgebieden in Gaasterland worden afgewisseld met weidse landschappen bij het IJsselmeer. Vakantiepark De Wite Burch ligt nabij het prachtige IJsselmeer. Pak de fiets en geniet een dagje aan het water – binnen 10 minuten lig je al aan het strand! Het ondiepe zoete water is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Maar ook watersporters kunnen hun hart ophalen bij ons vakantiepark aan het water. Het IJsselmeer is dé plek voor windsurfers en kitesurfers. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om te suppen, zeilen, kanoën, vissen of varen met de boot of sloep.

Daarom kies je ons vakantiepark in Friesland!

✓ Ons park biedt ruime en comfortabele plekken vol groen.
✓ Voel je thuis in de gezellige, warme sfeer van onze camping.
✓ Begin je avontuur met onze topfaciliteiten – plezier en ontspanning gegarandeerd.
✓ Ontdek Zuidwest-Friesland: verken het IJsselmeer en het prachtige Gaasterland.
✓ Voor iedereen wat wils: van luxe chalets tot authentieke kampeerplekken.

Vakantiepark Friesland aan het water

Voor jong en oud valt er genoeg te ontdekken en beleven op en nabij ons vakantiepark. Geniet van een stranddag bij het IJsselmeer, maak een wandeling in het Rijsterbos of ga heerlijk varen op de Friese meren. Ook in de omliggende karakteristieke dorpjes en steden is er genoeg te beleven. Op het vakantiepark zelf kunnen kinderen kunnen ponyrijden op onze mini-kinderboerderij, klimmen en klauteren in ons indoor speelparadijs of meedoen met de activiteiten van ons animatieteam.

Wil je de hele zomer lang genieten van de gezellige sfeer en prachtige omgeving? Ga dan voor een voordelige seizoensplaats! De camping biedt ruime kampeerplaatsen met elektra, water, tv, riolering, wifi en een parkeerplaats. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze moderne en keurig verzorgde sanitaire voorzieningen. Perfect om de hele zomer heerlijk te vertoeven!

Geniet van de frisse lucht in Gaasterland én ontdek de weelderige bossen, groene weiden en sprankelende Friese Meren.

De Wite Burch in vogelvlucht