De Avonturij: één groot avontuur!

Op de familiecamping ‘De Wite Burch’ kun je echt op avontuur! Indoor, dus lekker droog, kun je klimmen en klauteren van de ene naar de andere kant. Rovertje of piraatje spelen, ‘t Kan allemaal in De 'Avonturij'.

Veilige toestellen
De speeltoestellen dagen uit tot ontdekken en avonturen te beleven. Naast dat kinderen van 1 tot en met 12 jaar er hun energie kwijt kunnen en worden uitgedaagd, zorgt de Avonturij ook voor een leerzaam element. Zo kunnen kinderen samen met Flip en Saartje op een speelse manier Friesland en de natuur ontdekken. De klim- en klautertoestellen voldoen allemaal aan de strenge veiligheidseisen. De kinderen kunnen veilig spelen, want ook aan een valondergrond is gedacht.

Horeca De Burcht
Ouders kunnen hun kroost nauwlettend in de gaten houden vanaf het terras onder het genot van een hapje en een drankje. Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, kunt u gerust een krantje of spannend boek lezen... Heerlijk toch?

De Avonturij fungeert niet als buitenschoolse opvang, hieruit volgt dat het alleen laten spelen van de kinderen niet is toegestaan.

Huisregels Avonturij

Naar de Avonturij

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Kleurplaten

Lekker kleuren tijdens je vakantie?

Op onze website kun je een aantal leuke kleurplaten van Flip en Saartje downloaden.

Ga naar de kleurplaten

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter