Camping IJsselmeer

Wil je kamperen bij het IJsselmeer? Vier je vakantie op ‘camping IJsselmeer’ van Recreatiepark De Wite Burch, hier voelt iedereen zich thuis! Kom tot rust en beleef de natuur van dichtbij. Heerlijk overnachten in je eigen tent of caravan middenin de rustige, Friese natuur. Liever iets luxer? Ga dan voor het gemak van onze stacaravans of chalets!

Camping IJsselmeer: het ultieme

vakantiegevoel

Of je nu voor de prachtige bossen, het strand of de uitgestrekte landschappen komt; Camping De Wite Burch heeft een unieke locatie waarbij alles op loop- of fietsafstand is. Daarnaast is het prachtige Friese IJsselmeer zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, vanwege het ondiepe zoete water. Geniet van alles wat er te doen is in de omgeving en ontdek het mooie van Friesland. Inspiratie nodig? Bekijk onze top 30!


Dé bestemming voor watersportliefhebbers 

Ook watersporters kunnen hun hart ophalen bij onze camping bij het IJsselmeer! Dit is namelijk dé plek voor windsurfers en kitesurfers. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om te suppen, zeilen, kanoën, vissen of varen met de boot of sloep. Binnen 10 minuten op de fiets ben je al bij het prachtige water: van plezierig recreatiewater tot adembenemende meren!


Een campingplaats nabij het IJsselmeer

Kamperen op Camping De Wite Burch betekent o.a. kamperen nabij het water met ruimte kampeerplaatsen van 100 m2 met 19 ampère elektra, water, tv, riolering, een parkeerplaats en wifi. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze moderne en keurig verzorgde sanitaire voorzieningen. Wil je genieten van de gezellige sfeer én het maximale uit het kampeerseizoen halen? Ga dan voor een voordelige seizoensplaats op 'Camping IJsselmeer'! 

Kies je liever voor wat meer comfort, dan kun je verblijven in een trekkershut, chalet IJsselmeer of stacaravan. Bekijk de mogelijkheden:

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter