Chalet Magnolia
Chalet Friesland IJsselmeer
Chalet IJsselmeer
Chalet Magnolia - Groepsaccommodatie
Chalet Magnolia

IJsselmeer, bos en natuurgebieden

De chalets van Recreatiepark de Wite Burch zijn uniek gelegen in het natuurrijke Gaasterland. Niet alleen het IJsselmeer is op loopafstand, ook het bekende Rijsterbos, natuurgebied De Wyldemerk en de gezellige authentieke dorpjes Sloten, Oudemirdum en Bakhuizen liggen binnen handbereik. De buitengewone combinatie van land- en waterrecreatie trekt het hele jaar door vele toeristen voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Wandelen, fietsen, varen of juist heerlijk op het strand liggen? Het is allemaal mogelijk op vakantie in Gaasterland.

Onze chalets

Onze IJsselmeer chalets zijn van alle gemakken voorzien en staan op zonnige plaatsen met elk een eigen terras, tuinschuur, tuinmeubilair en veel buitenruimte. Je geniet hier van alle rust, ruimte en privacy. Je hebt bij ons de keuze uit 4 type chalets en een stacaravan:

Je eigen IJsselmeer chalet?

Ben je op zoek naar een eigen chalet in de buurt van het IJsselmeer? Recreatiepark de Wite Burch heeft ook vaste staplaatsen waar je je eigen chalet of stacaravan kunt plaatsen. Ga naar de volgende pagina voor meer informatie: Eigen chalet of stacaravan.

Gaasterland biedt schone lucht, sfeervolle bossen, groene weiden en veel recreatiewater.