Chalet Magnolia
Chalet Magnolia
Chalet Friesland IJsselmeer
Chalet Friesland IJsselmeer
Chalet Friesland IJsselmeer

Ongestoord recreëren

De chalets van ons recreatiepark in Friesland liggen op een unieke plek in het natuurrijke Gaasterland. Hier kun je in alle rust genieten van je vakantie met allerlei moderne voorzieningen voor handen. In de directe omgeving van ons vakantiepark vind je prachtige bossen en natuurgebieden, gezellige pittoreske dorpjes en het IJsselmeer. Trek erop uit voor een aangename wandel- of fietstocht, of kies voor een relax dagje aan het strand of een prachtige vaartocht over de Friese meren.

Een heerlijke vakantie met uw kinderen

Naast alle activiteiten die je in de omgeving vindt, zijn er ook volop faciliteiten op ons park aanwezig om je verblijf nog aangenamer te maken. Je kinderen kunnen zich helemaal uitleven. Klimmen en klauteren in ons indoor speelparadijs, hutten bouwen in het speelbos en geitjes aaien op onze mini-kinderboerderij. In de zomervakantie kunnen ze ook ponyrijden en is er een animatieteam aanwezig met een uitdagend programma voor jong en oud.

Onze chalets

Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien en staan op zonnige plaatsen met elk een eigen terras, tuinschuur, tuinmeubilair en veel buitenruimte. Je geniet hier van alle rust, ruimte en privacy. Je hebt bij ons de keuze uit 4 type chalets en een stacaravan:

Ben je op zoek naar een vaste staplaats voor een eigen chalet in Friesland? Kijk dan eens op onze pagina: Eigen chalet of stacaravan

Gaasterland biedt schone lucht, sfeervolle bossen, groene weiden en veel recreatiewater.