Groepsaccommodatie Friesland

Je zoekt een groepsaccommodatie in Friesland? Vier je vakantie op Vakantiepark De Wite Burch in het mooie Gaasterland. Ons park ligt in een natuurrijke omgeving en op slechts twee kilometer afstand van het IJsselmeer.

Ideaal voor groepen

Je wilt graag met een grote groep op vakantie maar hebt problemen het vinden van een groepsaccommodatie? Bij De Wite Burch hebben wij voor jou de oplossing. Op ons vakantiepark in Friesland hebben wij drie naast elkaar gelegen zeer comfortabele chalets die gezamenlijk ruimte bieden voor 18 personen. Nieuw dit seizoen zijn onze 10 prachtige naast elkaar gelegen lodges die ruimte bieden voor 55 personen. Om gezamenlijk te kunnen eten, kunnen we een partytent voor je plaatsen of ruimte bieden in onze horecagelegenheid.

 

Groepsaccommodatie nabij IJsselmeer

In de omgeving van ons recreatiepark zijn heel veel leuke groepsactiviteiten te ondernemen. Wat dacht je van een diner aan het IJsselmeer, wandelen door het majestueuze Rijsterbos, een rondvaart over de Friese meren of een bezoek aan één van de vele Friese musea. Speciaal voor onze gasten hebben wij een inspiratie top 30 opgesteld. Ook op ons park zijn voldoende activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Boek je bij ons een groepsaccommodatie dan kunnen wij ook extra's organiseren zoals een welkomstborrel of avondprogramma. We bespreken de mogelijkheden graag met je en maken een prijs op maat.

 

Inrichting chalet

Kiest je voor onze groepsaccommodatie, dan overnacht je in onze ruime Chalets Magnolia (60 m²). Hier geniet je van een eigen douche en wc, tv, internet en veel (buitenruimte). Elk chalet heeft drie slaapkamers en biedt plaats aan zes personen. De chalets liggen direct naast elkaar en zijn van alle gemakken voorzien, zodat je optimaal van je groepsvakantie kunt genieten. Zo hebben alle chalets standaard een vaatwasser. De chalets zijn prachtig gesitueerd op het park met een terras, een ruime tuinschuur en tuinmeubilair.

Bekijk hier alle specificaties van Chalet Magnolia.

 

Inrichting Lodges

In de 5 of 6 persoons lodge geniet je van een eigen douche en wc, tv en veel (buiten)ruimte. De lodge heeft twee/drie slaapkamers en biedt plaats aan vijf/zes personen. De lodge is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd met vloerverwarming. Van het vroege voorjaar tot het najaar kun je in de lodge dus heerlijk genieten van je vakantie. Bij iedere lodge bevindt zich een ruim overdekte veranda met een comfortabele loungebank.

Bekijk hier de specificaties van de lodges


Aankomst en vertrek
Aankomst vanaf 16.00 uur. Vertrek vóór 10.00 uur. Het chalet wordt bij vertrek gecontroleerd.


Periodes
• Week: van vrijdag 16.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur.
• Weekend: van vrijdag 16.00 uur t/m maandag 10.00 uur.
• Midweek: van maandag 16.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur.
• Voor speciale perioden gelden andere aankomst- en vertrekdagen.


Voor een groepsaccommodatie aanbod op maat kunt je contact met ons op te nemen.

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter