Vakantiepark IJsselmeer

Je zoekt een vakantiepark bij het IJsselmeer? Vier je vakantie op Vakantiepark De Wite Burch in Bakhuizen. Ga voor een comfortabel verblijf in één van onze chalets of stacaravans, of kies voor gezellig kamperen in je eigen tent of caravan.

Vakantie aan het IJsselmeer

Ons vakantiepark is niet direct gelegen aan het IJsselmeer, maar wel op slechts twee kilometer afstand. Ons park ligt in het mooie Gaasterland, in een klein maar pittoresk dorpje genaamd Bakhuizen. Bakhuizen is een perfecte uitvalsbasis om de rijke natuur en cultuur van Friesland te ontdekken. Niet alleen het IJsselmeer ligt op korte afstand, ook het Rijsterbos, De Wyldemerk en de elfsteden stadjes Sloten, Stavoren en Hindeloopen liggen binnen bereik. Genoeg te bekijken en beleven dus!

 

Iedereen voelt zich hier thuis

Op Vakantiepark De Wite Burch maken we je verblijf graag zo aangenaam mogelijk. Van de allerkleinsten tot aan de jongeren, papa's en mama's en ook opa's en oma's, iedereen voelt zich hier thuis. Op ons park in de directe omgeving is altijd wat te beleven, ontdekken, bekijken of proeven. Of je nu op vakantie gaat voor rust en ontspanning of actie en gezelligheid, alles is hier mogelijk. Een verblijf op Vakantiepark De Wite Burch staat garant voor een onvergetelijke vakantie vol vertier voor jong en oud.

 

Onze accommodaties

Op onze pagina Accommodaties vind je alle informatie over onze IJsselmeer chalets en stacaravans. Op de pagina Kamperen Friesland lees je meer over een verblijf in eigen tent of caravan. Wil je langer en vaker op ons vakantiepark verblijven? Bekijk dan eens de pagina's Eigen chalet of stacaravan of Seizoensplaats.

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter