Chalet IJsselmeer

Je wilt een Chalet huren vlakbij het IJsselmeer? Vier je vakantie in een chalet of stacaravan op Recreatiepark de Wite Burch.

IJsselmeer, bos en natuurgebieden

De chalets van Recreatiepark de Wite Burch zijn uniek gelegen in het natuurrijke Gaasterland. Niet alleen het IJsselmeer is op loopafstand, ook het bekende Rijsterbos, natuurgebied De Wyldemerk en de gezellige authentieke dorpjes Sloten, Oudemirdum en Bakhuizen liggen binnen handbereik. De buitengewone combinatie van land- en waterrecreatie trekt het hele jaar door vele toeristen voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Wandelen, fietsen, varen of juist heerlijk op het strand liggen? Het is allemaal mogelijk op vakantie in Gaasterland.

 

Onze chalets

Onze IJsselmeer chalets zijn van alle gemakken voorzien en staan op zonnige plaatsen met elk een eigen terras, tuinschuur, tuinmeubilair en veel buitenruimte. Je geniet hier van alle rust, ruimte en privacy. Je hebt bij ons de keuze uit 4 type chalets en een stacaravan:

 

Je eigen IJsselmeer chalet?

Ben je op zoek naar een eigen chalet in de buurt van het IJsselmeer? Recreatiepark de Wite Burch heeft ook vaste staplaatsen waar je je eigen chalet of stacaravan kunt plaatsen. Ga naar de volgende pagina voor meer informatie: Eigen chalet of stacaravan

Zoek en boek


Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie!
Boek online!

Locatie

De Wite Burch 
is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland

Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen

Persoonlijk advies?
Bel 0514 58 13 82

Bekijk onze faciliteiten en extra's!

Facebook Twitter